toddlers.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRAKT & RETUR

FRAKT OG RETUR

VI SENDER KUN INNAD I NORGE (med unntak av; Svalbard & Jan Mayen)

PAKKE I POSTKASSEN MED SPORING - pakker under 2 kg - FAST FRAKT - 49 KR

I de fleste tilfeller, og så langt det lar seg gjøre, så sender vi pakken din med tjenesten "pakke i postkassen med sporing" da dette er den mest effektive sendemåten posten leverer. Pakken leveres da hjem til deg, i postkassen din. Det er viktig at din postkasse er tydelig merket med navn, og at du sørger for at det er plass i den. Hvis pakken ikke får plass i postkassen din, så blir den innlevert på ditt nærmeste postkontor/post i butikk, og du vil etterhvert motta en hentelappe.

 

MYPACK COLLECT - Hente i butikk – pakker over 2 kg - FAST FRAKT - 49 KR

Med Post Nords MyPack Collect sendes pakken din til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Vi benytter denne tjenesten når pakken din er for stor eller for tung iht postens retningslinjer når det kommer til pakke i postkassen. Du blir varslet på sms og/eller via e-post av PostNord, når pakken har ankommet utleveringsstedet. For å få raskere oppdateringer angående sporing og hentemeldinger, så er det lurt å laste ned PostNord-appen.

Vi har fri frakt på alle bestillinger over 699 kr.

 

UAVHENTEDE PAKKER - 200 KR

Varer som er bestilt, men som av eller annen grunn ikke blir hentet på postkontoret, blir returnert til oss. Skulle man ha mye å tenke på, sender heldigvis posten ut både en og to påminnelser før pakken går i retur. Dette er både en dyr og lite miljøvennlig løsning, og av den grunn belastes kunden med et gebyr på 200kr.

 

LEVERINGSTID

Normalt vil leveringstiden være 2-3 dager. Men i enkelte tilfeller kan det ta noe lengre tid.

 

BYTTE, ANGRERETT OG REKLAMASJON.

HUSK Å TA VARE PÅ KVITTERINGEN FOR INNLEVERT RETUR.

FRAKTPOSEN HAR RETURTAPE. RETURETIKETT SKRIVES UT VED BEHOV, LES VEILEDNING UNDER.

BYTTE - Vil du bytte en eller flere varer?

  1. Legg varen (e) tilbake i fraktposen sammen med utfylt returkort og angrerettskjema.
  2. Gå inn på posten.no/retur/. Trykk inn returkode 7045returtoddlers (små bokstaver) for å registrere returen og skrive ut returetikett. (har du ikke printer? skriv informasjonen på et ark og lim arket på pakken)
  3. Etiketten tapes på pakken og leveres på postkontoret/post i butikk
  4. Når vi mottar din retur, vil vi kreditere deg for frakt og evt overskytende mellomlegg.

 

RETUR/ANGRERETT - Angrer du på kjøpet? FAST RETURFRAKT - 39KR

  1. Legg varen (e) tilbake i fraktposen sammen med utfylt returskjema og angrerettskjema.
  2. Gå inn på posten.no/retur/. Trykk inn returkode 7045returtoddlers (små bokstaver) for å registrere returen og skrive ut returetikett.
  3. Returetiketten tapes på pakken, og leveres på postkontoret/post i butikk
  4. Pengene for varene, minus returfrakten, blir refundert avhengig av betalingsmetode.

 

14 dagers returett med pengene tilbake.

 

REKLAMASJON

Vi ønsker å stå for kvalitet og fornøyde kunder. Oppstår det et problem eller mangler på din bestilling, send oss en mail på hei@toddlers.no, sånn at vi sammen kan finne en løsning <3

 

BEHANDLINGSTID / TILBAKEBETALING

Vi behandler bytte/retur og reklamasjon fortløpende. Vær allikevel obs på at det kan ta noen uker fra du sender returen, til den er oss i hende. Det vil bli sendt en bekreftelse på mail når alt er i orden.

Har du handlet med KLARNA-faktura, vil det være en betalingsfrist du må ta hensyn til. Betal fakturaen eller ring KLARNA for å få ”fryst” den inntil din retur er behandlet. Du vil motta korrigert faktura via epost når din retur er registrert og behandlet hos oss.

Har du betalt med kort eller vipps, tilbakeføres pengene til samme kort eller konto som ble brukt ved kjøpet. Tilbakebetalinger skjer innen 10 dager etter at vi har mottatt og behandlet din retur.

Toddlers.no trekker 39 kr i returporto, så fremt det ikke gjelder bytte eller reklamasjon.

 

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke