toddlers.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRAKT 79,- / FRI FRAKT OVER 1500,-* (*Gjelder ikke større merkede produkter) KLIKK & HENT - IKKE TILGJENGELIG I JULI/AUGUST

FRAKT & RETUR

FRAKT OG RETUR

VI SENDER KUN INNAD I NORGE (med unntak av; Svalbard & Jan Mayen)

PAKKE I POSTKASSEN MED SPORING - pakker under 2 kg - FAST FRAKT - 79 KR

I de fleste tilfeller, og så langt det lar seg gjøre, så sender vi pakken din med tjenesten "pakke i postkassen med sporing" da dette er den mest effektive sendemåten posten leverer. Pakken leveres da hjem til deg, i postkassen din. Det er viktig at din postkasse er tydelig merket med navn, og at du sørger for at det er plass i den. Hvis pakken ikke får plass i postkassen din, så blir den innlevert på ditt nærmeste postkontor/post i butikk, og du vil etterhvert motta en hentelappe.

 

PAKKE TIL HENTESTED - pakker over 2 kg - FAST FRAKT - 139 KR

Større varer som foldekasser, tepper, svømmebasseng, babygym, babynest, lamper o.l har en fast frakt på 139 kr uansett ordresum (opplyst i vareteksten på de varer dette gjelder).

Med Posten sendes pakken din til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Vi benytter denne tjenesten når pakken din er for stor eller for tung iht postens retningslinjer når det kommer til pakke i postkassen. Du blir varslet på sms og/eller via e-post av Posten, når pakken har ankommet utleveringsstedet. For å få raskere oppdateringer angående sporing og hentemeldinger, så er det lurt å laste ned Post-appen.

Vi har fri frakt på alle bestillinger over 1500 kr.*

* Gjelder ikke forsendelser med større varer som foldekasser, babygym, lamper o.l.

 

UAVHENTEDE PAKKER - 200 KR

Varer som er bestilt, men som av eller annen grunn ikke blir hentet på postkontoret, blir returnert til oss. Skulle man ha mye å tenke på, sender heldigvis posten ut både en og to påminnelser før pakken går i retur. Dette er både en dyr og lite miljøvennlig løsning, og av den grunn belastes kunden med et gebyr på 200kr.

Mottar vi pakken i retur pga feil opplyst adresse oppkrever vi kr. 200,- i frakt og administrasjonsgebyr. Dette gjelder uansett ordrens størrelse.

Dersom Toddlers AS må sende pakken på nytt grunnet feil adresse eller ikke hentet pakke, vil kostand på ny forsendelse bli belastet kjøper.

 

LEVERINGSTID

Normalt vil leveringstiden være 2-3 dager. Men i enkelte tilfeller kan det ta noe lengre tid.

 

BYTTE, ANGRERETT OG REKLAMASJON.

HUSK Å TA VARE PÅ KVITTERINGEN FOR INNLEVERT RETUR.

BRUK GJERNE FRAKTPOSEN. RETURETIKETT SKRIVES UT VED BEHOV, LES VEILEDNING UNDER.

BYTTE - Vil du bytte en eller flere varer?

  1. Legg varen (e) tilbake i fraktposen sammen med utfylt returskjema og angrerettskjema.
  2. Gå inn på posten.no/retur/. Trykk inn returkode 7045returtoddlers (små bokstaver) for å registrere returen og skrive ut returetikett. (Har du ikke printer? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning).
  3. Etiketten tapes på pakken og leveres på postkontoret/post i butikk.
  4. Når vi mottar din retur, vil vi kreditere deg for frakt og evt overskytende mellomlegg.

 

RETUR/ANGRERETT - Angrer du på kjøpet? FAST RETURFRAKT - 69KR

  1. Legg varen (e) tilbake i fraktposen sammen med utfylt returskjema og angrerettskjema.
  2. Gå inn på posten.no/retur/. Trykk inn returkode 7045returtoddlers (små bokstaver) for å registrere returen og skrive ut returetikett. (Har du ikke printer? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning).
  3. Returetiketten tapes på pakken, og leveres på postkontoret/post i butikk.
  4. Pengene for varene, minus returfrakten, blir refundert avhengig av betalingsmetode.

 

14 dagers returett med pengene tilbake.

 

REKLAMASJON

Vi ønsker å stå for kvalitet og fornøyde kunder. Oppstår det et problem eller mangler på din bestilling, send oss en mail på hei@toddlers.no, sånn at vi sammen kan finne en løsning <3

 

BEHANDLINGSTID / TILBAKEBETALING

Vi behandler bytte/retur og reklamasjon fortløpende. Vær allikevel obs på at det kan ta noen uker fra du sender returen, til den er oss i hende. Det vil bli sendt en bekreftelse på mail når alt er i orden.

Har du handlet med KLARNA-faktura, vil det være en betalingsfrist du må ta hensyn til. Betal fakturaen eller ring KLARNA for å få ”fryst” den inntil din retur er behandlet. Du vil motta korrigert faktura via epost når din retur er registrert og behandlet hos oss.

Har du betalt med kort eller vipps, tilbakeføres pengene til samme kort eller konto som ble brukt ved kjøpet. Tilbakebetalinger skjer innen 10 dager etter at vi har mottatt og behandlet din retur.

Toddlers.no trekker 69 kr i returporto, så fremt det ikke gjelder bytte eller reklamasjon.

 

 

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke