toddlers.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FRAKT 79,- / FRI FRAKT OVER 1500,-* (*Gjelder ikke større merkede produkter) KLIKK & HENT - IKKE TILGJENGELIG I JULI/AUGUST

OM TODDLERS.NO

Toddlers.no er en nettbutikk med fokus på bredt utvalg, kundeservice, og såklart klær, sko og utstyr av så god kvalitet at det kan arves av noen andre etter første hånds bruk. Målet er at nettbutikken skal være spennede å handle i, og skille seg litt ut fra mengden. 

Når det kommer til sosiale medier, er vi på både instagram og facebook. Alle er hjertelig velkommen til å følge oss. Vi har tatt et valg om bruke disse to kanalene som inspirasjonskanaler. Det å følge opp spørsmål og kommentarer i kommentarfeltet kan være veldig tidkrevende når man ønsker at "alle eller ingen", skal få svar/respons til enhver tid. I praksis betyr det mindre tid med de menneskene som betyr alt for oss i hele verden...nemlig barna våre. Av den grunn kan vi ikke love at vi til enhver tid svarer/kommenterer på instagram og facebook. 

Men har du spørsmål du ønsker svar på; send gjerne en mail til hei@toddlers.no :) 

Vi synes det er viktig å kunne gi noe tilbake til samfunnet. Vår hjertesak er #barnekreftsaken. 185 norske barn får kreft hvert år. Takket være god medisinsk behandling overlever 75 til 80 prosent av barna sykdommen."Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og komme nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft".

I 2021 ga vi 100 000 kr til kreftforeningen, øremerket barnekreftsaken.

 

TODDLERS AS

org.nr 918 119 485

mail: hei@toddlers.no

instagram: www.instagram.com/toddlers.no/

facebook: www.facebook.com/toddlers.no/

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke