toddlers.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

frakt 49,- / fri frakt over 699,-

OM TODDLERS.NO

Toddlers.no er en nettbutikk med fokus på bredt utvalg, kundeservice, og såklart klær, sko og utstyr av så god kvalitet at det kan arves av noen andre etter første hånds bruk. Målet er at nettbutikken skal være spennede å handle i, og skille seg litt ut fra mengden. 

Når det kommer til sosiale medier, er vi på både instagram og facebook. Alle er hjertelig velkommen til å følge oss. Vi har tatt et valg om bruke disse to kanalene som inspirasjonskanaler. Det å følge opp spørsmål og kommentarer i kommentarfeltet kan være veldig tidkrevende når man ønsker at "alle eller ingen", skal få svar/respons til enhver tid. I praksis betyr det mindre tid med de menneskene som betyr alt for oss i hele verden...nemlig barna våre. Av den grunn kan vi ikke love at vi til enhver tid svarer/kommenterer på instagram og facebook. 

Men har du spørsmål du ønsker svar på; send gjerne en mail til hei@toddlers.no :) 

Vi synes det er viktig å kunne gi noe tilbake til samfunnet. Vår hjertesak er #barnekreftsaken. 185 norske barn får kreft hvert år. Takket være god medisinsk behandling overlever 75 til 80 prosent av barna sykdommen."Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og komme nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft"

Sammen med varene får alle betalende kunder en tøypose som vi håper vil komme til nytte når det skal handles i fysiske butikker rundt omkring. #onebaghabit er et flott tiltak satt i gang av de store kjedene. 

( www.onebaghabit.no )

 

TODDLERS AS

org.nr 918 119 485

mail: hei@toddlers.no

instagram: www.instagram.com/toddlers.no/

facebook: www.facebook.com/toddlers.no/

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke