toddlers.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra Belle & Boo

Jeg er Kate, Belle & Boos medstifter og administrerende direktør. For elleve år siden arrangerte jeg å møte min utrolig talentfulle og fantastiske venninne Mandy Sutcliffe for en kopp te, i håp om at hun ville la meg hjelpe henne med å skape en verden der hennes lunefull tegning av barn kunne nytes av andre.
På mindre enn ett år med å danne et partnerskap ble jeg gravid med min første datter, og verden av Belle & Boo føltes enda nærmere hjertet mitt.
Sammen ønsket Mandy og jeg å skape et sted der barnas fantasi fikk lov til å bråke, hvor vennskap ble smidd og vennlighet var i høysetet - alle verdier som jeg holdt høyt da jeg navigerte på min egen vei gjennom tidlig morskap. Både Mandy og jeg hadde to barn i årene som fulgte.
I dagens raske verden der teknologi og skjermer utgjør en stor del av alle våre liv, er vår lidenskap å tilby den perfekte motgiften til foreldre som prøver å gjenskape friheten til sin egen ungdom eller en de bare ønsker for barnet sitt.
Når jeg ser tilbake ser jeg hvor heldig jeg var som fikk en barndom med så mye frihet til å spille, hvor fantasien vår var fylt med historier om pirater og teselskaper i stedet for dataspill og TV-show.
Det er viktig for oss at historiene og gavene våre også inspirerer barn til å komme seg ut og samhandle med naturen. Enten det er å oppmuntre meningsfulle forhold mellom barn og dyr, eller inspirere barn til å klatre i trær, hoppe i sølepytter eller ha bamse-piknik utenfor, er noe grunnleggende for Belle og Boo-fortellingen og noe vi er så lidenskapelig opptatt av å videreføre til foreldre og barn over hele verden.
Vi håper at vår lidenskap like mye som Mandys kunst inspirerer fantasien din, og at du fortsetter å dele verden med barna og vennene dine.

FILTER
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Side 1 av 3 (51 produkter funnet)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke